Yoga in Booischot

 

Toe aan rust en ontspanning?

Kom eens ervaren wat Yoga voor jou kan doen. Mentaal, fysiek en emotioneel. 

Kom gratis proberen

Kom op 27 mei vrijblijvend genieten en ontspannen van een gratis yogales van Yoga Gwen in de turnzaal van GVB Booischot.

Programma:

– Inloop vanaf 18:30 uur
– 19:00-20:00 uur Hatha Yoga
– half uurtje pauze, babbelen met thee en wat lekkers
– 20:30 – 21:30 uur Yin Yoga
– achteraf babbelen we na met thee en wat lekkers
– om 22:00 uur sluiten we de deuren.

Tijdens deze open deur kan iedereen genieten van 10% korting op alle beurten kaarten yoga

Én zijn er mooie prijzen te winnen voor iedereen die aanwezig is.
1. Een massage naar keuze van 60 min.
2. 3 maanden Online Yoga Studio
3. Een heerlijk theepakketje

Inhoud van de lessen:

Hatha Yoga is de basis van alle yoga.

De perfecte balans tussen aanspanning en ontspanning. Hatha yoga is zeer geschikt voor nieuwe yogi’s, maar ook voor ervaren yogi’s die hun yoga oefening willen verdiepen. Het is een dynamische vorm van yoga waarbij ik je intuïtief begeleid om jouw lichaam te openen en te versterken.

Bewust bewegen op het ritme van je adem.

Yin Yoga is een ontspannen vorm van yoga.
Traag, zacht en passief.

Bij Yin Yoga blijven we wat langer in ontspannen yogaposes voor het openen en ontspannen van het fysieke en energetische lichaam. Voor een diepe relaxatie, opening & stretch en het balanceren van het zenuwstelsel.

Tijdens de Yin Yoga les doen we slechts enkele poses en meestal zittend of liggend met ondersteuning van verschillende yoga-props.

Iedereen is welkom voor beide lessen.
Geen ervaring nodig.

Yoga met Gwen

Yoga Gwen geeft wekelijks traditionele Hatha Yoga uit India en ontspannen Yin yogalessen in de gezellige turnzaal van basisschool GVB Booischot, Ter Laken 7 in Booischot.

Jouw wekelijkse dosis kracht, ontspanning en flexibiliteit. Yoga is bewegen op het ritme van je adem met poses die je lichaam en geest in balans brengen. Zo voel je je thuis bij jezelf.

Om een gezonde gewoonte te integreren je dagelijks leven, is het belangrijk om deze regelmatig te herhalen.

Het resultaat van een wekelijkse yogales:

Je zit beter in je vel, je concentratie verbetert, je slaap makkelijker in, je lichaam voelt fitter en sterker, je ervaart minder stress en er is meer rust in je hoofd.

Dit draagt bij aan betere relaties, meer productiviteit en het allerbelangrijkste: meer levensvreugde!

Gwen geeft op een unieke manier les, vanuit haar intuïtie. Zo krijg jij altijd precies wat je op dat moment nodig hebt. 

 

Zie hier het lesrooster:

Een losse les reserveren in Momo-yoga is niet verplicht. Je kunt ook gewoon afkomen naar Ter Laken 7 in Booischot een kwartier voordat de les begint en ter plekken je lesje betalen. Dit kan gepast cash of via Payconic.

Online boeken zo werkt het:

Stap 1: Koop een losse les of lessen-kaart

Stap 2: Boek je yogales in Momoyoga

Met een kaart kun je zelf (in één keer) jouw lessen inboeken via Momoyoga. (Download de momoyoga-app om eenvoudig je yogalessen te beheren)

Zo ben je op voorhand zeker van een plekje en dit geeft jou een stok achter de deur om elke week een oplaad-momentje te hebben voor jezelf.

De lessen gaan in principe elke maandag door, ook in de vakanties, tenzij anders staat vermeld op de website/app.

Kun je een keer niet? Dan kun je tot 2 uur voor de les gratis annuleren en de les opnieuw inplannen op een ander moment.  

Iedereen is welkom en de lessen zijn perfect na elkaar te volgen voor een heerlijk compleet ontspannen gevoel van BLISS.

Online Yoga

Blijf tussendoor thuis in beweging en neem een abonnement op de Online Yoga Studio van Yoga Gwen voor maar €49,- voor drie maanden.
Loopt automatisch af, je zit nergens aan vast.

In de Online Yoga Studio staan 40+ video’s met  onder andere Hatha Yoga, Yin Yoga, Meditaties, Ademhalingsoefeningen, work-outs en Mantra’s on demand in het comfort van je eigen huis.

Wat anderen zeggen over de yogalessen van Yoga Gwen

“Net wat ik nodig had Gwen. Meest rustgevende sessie die ik tot nu toe gevolgd heb bij jou. Zalig gevoel. Ook de ukulele en zang zijn prachtig.”
– Liefs, Birgit

Birgit

“Je songs en je yogales maken dat ik me lichter en blijer voel. Fijn om je ontmoet te hebben” 

– Liefs, Nico

Nico

“Lieve Gwen, Dit is absoluut mijn resetknop! Super bedankt om te zijn wie je bent!”
– XXX, Heidi

Heidi

“Je hebt aandacht voor ieder uniek. Bedankt voor je heerlijke lessen en jouw liefheid”
– Liefs, Hanne

Hanne

Stap in de cirkel en kom thuis bij jezelf

 

Wie is Gwen

Yoga Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing, bij de beste teachers van de wereld. 

Hier zie je enkele ervaringen met Yoga Gwen:

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les.

Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben.

Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. <3

Emese Simon

Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling.

Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft.

Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukelele is dat een cadeautje.

Marian

Een uur geleden kwam ik hiertoe en wist direct; “Ik ben hier op de juiste plek!”

Langzaam rekte mijn lichaam en kon ik mijn hart openen voor het grote Universum.

Dankbaar en het einde was alsof er een Engel aan het zingen was, met prachtige klanken van de kleine gitaar.

Hille

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s, maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende.

Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten.

Een nieuw inzicht of gevoel…

Ik kijk uit naar iedere les, dankjewel! xx 

Tine

Praktische zaken & voorwaarden.

– Een les reserveren in Momo-yoga is niet verplicht. Je kunt ook gewoon afkomen naar de Ter Laken 7 in Booischot en ter plekken je lesje betalen.

– Kom naar de yogales(sen) in comfortabele kleding, waarin je goed kunt bewegen. Er zijn kleedkamers aanwezig. 

– De zaal gaat 15 min. voor de les start open. Zorg dat je op tijd bent.

– Breng je eigen yogamatje, een handdoek en een fles water mee. Neem voor de Yin Yoga ook je Yogablokjes, bolsters en dekentjes mee.

– Het ticket voor de reeks is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld met anderen.

– Het is ook mogelijk om een drop-in les te volgen a €16,- per les. (Kosteloos afmelden 2 uur voor de les begint via de app.)

– Heb je blessures of ergens pijn in je lichaam? Laat mij dit zeker weten voordat de les start, zodat ik je tips kan geven en aangepaste poses kan aanbieden.

– Heb je verder nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@yogagwen.com.

Ik heb een paar maanden de meditatie gevolgd waar Gwen mij heeft geleerd mezelf terug graag te zien, daarvoor zal ik haar eeuwig dankbaar zijn.

Nu met de start van het nieuwe seizoen heb ik ook de yin yoga eens geprobeerd. Dankzij Gwen wil ik terug de beste versie van mezelf worden, geestelijk en ook lichamelijk. Ook al gaat het in kleine stapjes, ik geloof dat ik het kan! Het was echt een leuke ervaring, ik merkte direct dat dit is wat mijn lichaam nodig heeft!

Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zal dus terug wekelijks van de partij zijn, niet enkel voor de meditatie maar ook voor de Yin yoga! Ik raad alle mensen aan om het eens te proberen, misschien is het ook iets voor jou! Gewoon doen!

Maarten