Yoga

 

Yoga met Gwen

Yoga Gwen geeft elke maandagavond
heerlijke  Yin- en Yang yogalessen in de gezellige 
turnzaal van basisschool GVB Booischot.

Jouw wekelijkse dosis kracht, ontspanning en flexibiliteit. Yoga is bewegen op het ritme van je adem met poses die je lichaam en geest in balans brengen. Zo voel je je thuis bij jezelf.

Om een gezonde gewoonte te integreren je dagelijks leven, is het belangrijk om deze regelmatig te herhalen.

Het resultaat van een wekelijkse yogales:

Je zit beter in je vel, je concentratie verbetert, je slaap makkelijker in, je lichaam voelt fitter en sterker, je ervaart minder stress en er is meer rust in je hoofd.

Dit draagt bij aan betere relaties, meer productiviteit en het allerbelangrijkste: meer levensvreugde!

Gwen geeft op een unieke manier les, puur vanuit haar intuïtie. Zo krijg jij altijd precies wat je op dat moment nodig hebt. Zo ondersteunen we samen in verbinding jouw zelf helend vermogen.  

 

Kom Yin & Yang Yoga  proberen op maandagavond 13 februari

Yang Yoga

19:00 – 20:00 uur
@GVB Booischot

Dit is een Dynamische vorm van yoga waarbij ik je Intuïtief begeleid naar het openen en versterken van je lichaam. Yang Yoga is de perfecte balans tussen aanspanning & ontspanning.

We bewegen bewust op het ritme van je adem om zo vanuit het hoofd in het lichaam te landen en te leren voelen wat het lichaam ons wil vertellen.

Iedereen welkom

Meld je hieronder aan voor een proefles Yang Yoga op maandag 13 februari:

Yin Yoga

20:15 – 21:15 uur
@GVB Booischot

Bij Yin Yoga blijven we wat langer in ontspannen yogaposes voor het openen en ontspannen van het fysieke en energetische lichaam. Voor een diepe relaxatie, opening & stretch en het balanceren van het zenuwstelsel.

Tijdens de Yin Yoga les doen we slechts enkele poses en meestal zittend of liggend met ondersteuning van verschillende yoga-props.

Iedereen welkom

Meld je hieronder aan voor een proefles Yin Yoga op maandag 13 februari:

De proef yogalessen starten over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Koop hier nu je voordelige beurten kaart voor dit seizoen Yin- & Yang Yoga en ontvang mooie cadeautjes!

 

 

 

4 lessen Yoga 

Gratis toegang online yoga studio bij aanschaf 4 lessen Yin- of Yang Yoga

Op 6 maart start er een nieuwe reeks van 4 lesjes, waar je een 4-beurten kaart voor kunt kopen met in totaal €9,- korting

Deze kaart is geldig voor reeks 1 voor de specifieke les waar je hem voor koopt; Yin of Yang en je staat hiermee automatisch ingeschreven voor de opvolgende 4 lessen. (Zie onderstaande data) .

Zo ben je op voorhand zeker van een plekje en dit geeft jou een stok achter de deur om elke week een oplaad-momentje te hebben voor jezelf.

Bij aankoop van een 4 beurten kaart krijg je een maand lang gratis toegang tot de online Yoga Studio van Yoga Gwen t.w.v. €33,-!

De lessen van de 4 & 12 beurten kaart kunnen niet worden ingehaald bij afwezigheid en zijn persoonsgebonden. Refunds zijn niet mogelijk. 

12 lessen Yoga 

Gratis toegang online yoga studio + bedrukte drinkfles cadeau bij 12 lessen 

Dit seizoen worden er op 12 maandagen Yin- en Yang yogalessen gegeven waar je vooraf een kaart voor kunt kopen met in totaal €42,- korting

Deze kaart is geldig voor de specifieke les waar je hem voor koopt; Yin of Yang en je staat hiermee automatisch ingeschreven voor alle 12 de lessen op maandagen van de drie reeksen opvolgende reeksen (zie onderstaande data).

Zo ben je op voorhand zeker van een plekje en dit geeft jou een stok achter de deur om elke week een oplaad-momentje te hebben voor jezelf.

Bij aankoop van een 12 beurten kaart krijg je 6 maanden lang gratis toegang tot de online Yoga Studio van Yoga Gwen t.w.v. €149,-! 

De eerste 12 inschrijvers krijgen ook nog een mooie bedrukte drinkfles cadeau als beloning voor je vertrouwen en commitment naar jezelf. 

De yogalessen gaan door op deze maandagen in 3 reeksen: 

Reeks 1:

6 maart

13 maart

20 maart

27 maart

Reeks 2:

17 april

24 april

8 mei

15 mei

Reeks 3:

5 juni

12 juni

17 juni

26 juni

Wie is Gwen

Yoga Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing, bij de beste teachers van de wereld. 

Hier zie je enkele ervaringen met Yoga Gwen:

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les.

Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben.

Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. <3

Emese Simon

Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling.

Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft.

Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukelele is dat een cadeautje.

Marian

Een uur geleden kwam ik hiertoe en wist direct; “Ik ben hier op de juiste plek!”

Langzaam rekte mijn lichaam en kon ik mijn hart openen voor het grote Universum.

Dankbaar en het einde was alsof er een Engel aan het zingen was, met prachtige klanken van de kleine gitaar.

Hille

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s, maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende.

Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten.

Een nieuw inzicht of gevoel…

Ik kijk uit naar iedere les, dankjewel! xx 

Tine

Praktische zaken & voorwaarden.

– Naaste de yoga-houdingen leer je ook ademhalingstechnieken en meditatie die je kunnen helpen om te ontspannen.

– Kom naar de yogales(sen) in comfortable kleding, waarin je goed kunt bewegen. Er zijn kleedkamers met kluisjes aanwezig. 

– De zaal gaat 15 min. voor de les start open. Zorg dat je op tijd bent.

– Breng je eigen yogamatje, een handdoek en een fles water mee. Neem voor de Yin Yoga ook je Yogablokjes, bolsters en dekentjes mee.

– Bij aankoop van de lessenreeks(en), sta je automatisch elke week ingeschreven voor de les. Kun je keer niet, meld je dan af. Lessen kunnen niet worden ingehaald en er zijn geen refunds mogelijk.

– Het ticket voor de reeks is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld met anderen.

– Het is ook mogelijk om een drop-in les te volgen a €16,- per les. Aanmelden verplicht. (Kosteloos afmelden 24 uur voor de les begint via de link in je bevestigingsmail. Lessen worden niet verzet/ingehaald.)

– Heb je blessures of ergens pijn in je lichaam? Laat mij dit zeker weten voordat de les start, zodat ik je tips kan geven en aangepaste poses kan aanbieden.

– Heb je verder nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar yoga@yogagwen.com Het Yoga Gwen Team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. (Contacteer Gwen niet op een andere manier dan via dit e-mailadres i.v.m. de yoga. Zo blijft zij in balans en kan ze nog beter van dienst zijn tijdens de yogalessen, retraites en coaching).

Ik heb een paar maanden de meditatie gevolgd waar Gwen mij heeft geleerd mezelf terug graag te zien, daarvoor zal ik haar eeuwig dankbaar zijn.

Nu met de start van het nieuwe seizoen heb ik ook de yin yoga eens geprobeerd. Dankzij Gwen wil ik terug de beste versie van mezelf worden, geestelijk en ook lichamelijk. Ook al gaat het in kleine stapjes, ik geloof dat ik het kan! Het was echt een leuke ervaring, ik merkte direct dat dit is wat mijn lichaam nodig heeft!

Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zal dus terug wekelijks van de partij zijn, niet enkel voor de meditatie maar ook voor de Yin yoga! Ik raad alle mensen aan om het eens te proberen, misschien is het ook iets voor jou! Gewoon doen!

Maarten