Yoga

 

Yoga lessen

Yoga Gwen geeft wekelijkse yogalessen bij de prachtige Yoga Studio “Balans” in Booischot.

Jouw wekelijkse dosis kracht, ontspanning en flexibiliteit. Yoga is bewegen op het ritme van je adem met poses die je lichaam en geest in balans brengen. Zo voel je je thuis bij jezelf.

Consistency = Key

Om een gezonde gewoonte te integreren je dagelijks leven, is het belangrijk om deze regelmatig te herhalen.

Om dit te stimuleren bied ik steeds een 4 weekse reeks yoga aan, waar je je op voorhand voor kunt inschrijven. 

Zo heb je een stok achter de deur om elke week minimaal een uurtje (of twee) me-time te hebben en goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Je zult verstelt staan van het resultaat als je wekelijks één of twee yogalessen volgt:

Je zit beter in je vel, je concentratie verbetert, je slaap verbetert, je lichaam voelt fitter, je ervaart minder stress en er is meer rust in je hoofd.

Dit zorgt voor betere relaties, meer productiviteit en het allerbelangrijkste: meer levensvreugde!

 

Aanmelden Yogales

Voo  

Meld je hier aan voor een losse Yogales met Gwen (€15,-) 
Laden...

Yang Yoga

Dinsdag (t/m 6 okt.) & Donderdag 19:00-20:00

Dit is een Dynamische vorm van yoga waarbij ik je Intuïtief begeleid naar het openen en versterken van je lichaam. Yang Yoga is de perfecte balans tussen aanspanning & ontspanning. We bewegen bewust op het ritme van je adem om zo vanuit het hoofd in het lichaam te landen en te leren voelen wat het lichaam ons wil vertellen. 

Iedereen welkom

Yin Yoga

Dinsdag & Donderdag 20:15 – 21:15 uur

Bij Yin Yoga blijven we wat langer in ontspannen yogaposes voor het openen en ontspannen van het fysieke en energetische lichaam. Voor een diepe relaxatie, opening & stretch en het balanceren van het zenuwstelsel. Tijdens de Yin Yoga les doen we slechts enkele poses en meestal zittend of liggend met ondersteuning van verschillende yoga-props die aanwezig zijn.

Iedereen welkom

Les Ademhaling

(Start 11 okt.) Dinsdag 19:00 – 20:15 uur

Adem is leven. Het leven begint en eindigt met een ademhaling. Er zijn verschillende ademhalingstechnieken die je kunnen helpen bij de uitdagingen in het leven. Je kunt leren te kalmeren, je zenuwstelsel te balanceren, goed in slaap te vallen, je eigen energie aan te wakkeren. In deze les leer ik je hoe je deze technieken zelf kunt toepassen in je dagelijks leven. 

Iedereen welkom.

Wie is Gwen

Yoga Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing, bij de beste teachers van de wereld. 

Hier zie je enkele ervaringen met Yoga Gwen:

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les.

Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben.

Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. <3

Emese Simon

Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling.

Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft.

Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukelele is dat een cadeautje.

Marian

Een uur geleden kwam ik hiertoe en wist direct; “Ik ben hier op de juiste plek!”

Langzaam rekte mijn lichaam en kon ik mijn hart openen voor het grote Universum.

Dankbaar en het einde was alsof er een Engel aan het zingen was, met prachtige klanken van de kleine gitaar.

Hille

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s, maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende.

Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten.

Een nieuw inzicht of gevoel…

Ik kijk uit naar iedere les, dankjewel! xx 

Tine

Praktische zaken & voorwaarden.

– Naaste de yoga-houdingen leer je ook ademhalingstechnieken en meditatie die je kunnen helpen om te ontspannen.

– Kom naar de yogales(sen) in comfortable kleding, waarin je goed kunt bewegen. Er zijn kleedkamers met kluisjes aanwezig. 

– De zaal gaat 15 min. voor de les start open. Zorg dat je op tijd bent.

– Breng je eigen yogamatje, een handdoek en een fles water mee. (Yogablokjes, bolsters en dekentjes zijn aanwezig) 

– Bij aankoop van de lessenreeks(en), sta je automatisch elke week ingeschreven voor de les. Kun je keer niet, meld je dan af. Lessen kunnen niet worden ingehaald en er zijn geen refunds mogelijk.

– Het ticket voor de reeks is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld met anderen.

– Het is toegestaan en word zelfs aangeraden om meerdere lessen per week te volgen.

– Het is ook mogelijk om een drop-in les te volgen a €15,- per les. Aanmelden verplicht. (Kosteloos afmelden 24 uur voor de les begint via de link in je bevestigingsmail. Lessen worden niet verzet/ingehaald.)

– Heb je blessures of ergens pijn in je lichaam? Laat mij dit zeker weten voordat de les start, zodat ik je tips kan geven en aangepaste poses kan aanbieden.

– Heb je verder nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar yoga@yogagwen.com Het Yoga Gwen Team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. (Contacteer Gwen niet op een andere manier dan via dit e-mailadres i.v.m. de yoga. Zo blijft zij in balans en kan ze nog beter van dienst zijn tijdens de yogalessen, retraites en coaching).

Ik heb een paar maanden de meditatie gevolgd waar Gwen mij heeft geleerd mezelf terug graag te zien, daarvoor zal ik haar eeuwig dankbaar zijn.

Nu met de start van het nieuwe seizoen heb ik ook de yin yoga eens geprobeerd. Dankzij Gwen wil ik terug de beste versie van mezelf worden, geestelijk en ook lichamelijk. Ook al gaat het in kleine stapjes, ik geloof dat ik het kan! Het was echt een leuke ervaring, ik merkte direct dat dit is wat mijn lichaam nodig heeft!

Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zal dus terug wekelijks van de partij zijn, niet enkel voor de meditatie maar ook voor de Yin yoga! Ik raad alle mensen aan om het eens te proberen, misschien is het ook iets voor jou! Gewoon doen!

Maarten