Yoga Gwen


Massage-Homepage

Rooster • Yang Yoga:
  19:00 - 20:00


  Meditatie
  20:15 - 21:15 • YinYoga /Yang Yoga (elke week afgewisseld)
  19:00 - 20:00

  Meditatie
  20:15 - 21:15


  Cohibar
  Bergstraat 14
  Heist-op-den-Berg • Yang Yoga:
  19:00 - 20:00

  Meditatie:
  20:15 - 21:15
  • Yin Yoga/Restorative:
   19:00 - 20:15


   Studiehuis Lier
   Berlarij 87
   Lier

Welkom bij Yoga Gwen,

Op 1 april zijn we van start gegaan met een reeks van 12 weken traditionele Yoga en Meditatie, geïnspireerd door ervaringen en ontmoetingen tijdens mijn reizen door Azië, met Indiase yoga-masters, Moeder Natuur en alle mooie mensen die ik onderweg ben tegengekomen, naast en op de yoga-mat. (Bekijk de flyer hier)

Graag verken ik samen met jou technieken om rust en stilte te ervaren en je (levens-)energie meer te laten stromen doorheen een mix van verschillende stijlen Yoga zoals oa. Hatha, Vinyasa en Yin Yoga. De begeleide meditatie sessies zijn gebaseerd op oa. ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra, geluidsmeditatie en mantra’s.
De essentie is je ademhaling en je bewustzijn in jouw unieke lichaam.

“Yoga is not about touching your toes”
Iedereen is welkom, zonder oordeel over hoe flexibel je lichaam en geest zijn.

Halverwege instromen is zeker mogelijk! Ook een drop-in les volgen is geen probleem.

Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje naar info@yogagwen.com Liefs,
Prijzen,

12 beurten yoga = € 150,-
12 beurten meditatie = € 108,-
Yogales drop-in = € 15,-
Meditatie drop-in = €10,-

Voorwaarden & praktische zaken yoga en meditatie

VOORWAARDEN

12-beurten kaart yoga
De beurten kaarten voor de yoga koop je per dag van de week. Hierbij meld jij je automatisch aan voor de reeks van 12 lessen op die dag. Hiermee creëeren we een vaste groep, zodat er een vertrouwd gevoel ontstaat en we kunnen opbouwen op een fysiek niveau en in diepgang. Je zult ook merken dat consistentie je zal helpen om vertrouwd te raken met de manier van ademhalen en de manier van bewegen wat we doen tijdens de lessen. Binnen de 12 weken mag je in overleg twee keer een les inhalen op een andere dag, zelfs op een andere locatie. Een beurten kaart is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld met een andere yogi.

24-beurten kaart yoga
De 24-beurten kaart werkt hetzelfde als de 12-beurten kaart, maar hier kies je twee weekdagen uit waarop jij wilt komen, zodat je automatisch aangemeld bent voor die twee groepen. In overleg mag je binnen de 12 weken twee keer een les inhalen op een andere dag/andere locatie en twee keer in overleg een yogales vervangen door een meditatieles.

AANKOOP BEURTEN KAARTEN
De aanvraag voor de beurten kaarten verloopt per e-mail. Zodra jouw aanvraag bij mij binnen is en er is plek voor de betreffende dag, dan contvang je een betaallink. Zodra de betaling binnen is, ontvang jij een e-mail met een aankoopbevestiging en sta je op de lijst voor de dag waarvoor jij je hebt aangemeld. Je krijgt dus geen fysieke kaart en je hoeft je niet meer aan te melden voor de les die je al gekocht hebt. Kun je een les niet? afmelding voor een les is wel verplicht minimaal 2 uur voor de les begint en in overleg kun je de gemiste les (zie voorwaarden per beurten kaart) op een andere dag/locatie inhalen.