YOGA

Welkom in de Studio van Yoga GwenCertificaat 200 uur Yoga Teacher Training


Certificaat 300 uur Yoga Teacher TrainingWelkom bij Yoga Gwen,

Het beoefenen van yoga helpt je om dichter bij jezelf te komen. Het zorgt ervoor dat je zowel mentale als fysieke spanning kan laten afnemen, waardoor het een weldaad is voor lichaam en geest. Yoga kan gezien worden als een levensstijl die geënt is op een gezond, gelukkig en vredig leven. Graag neem ik je mee in alle facetten van de yoga om dit ook voor jou te kunnen realiseren.

Graag verken ik samen met jou technieken om rust en stilte te ervaren en je (levens-)energie meer te laten stromen doorheen verschillende stijlen Yoga zoals oa. Hatha, Vinyasa en Yin Yoga. De begeleide meditatie sessies zijn gebaseerd op oa. ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra, geluidsmeditatie en mantra’s.
De essentie is je ademhaling en je bewustzijn in jouw unieke lichaam.

“Yoga is not about touching your toes”
Iedereen is welkom, zonder oordeel over hoe flexibel je lichaam en geest zijn.

Helaas zijn door de maatregelen omtrent COVID-19 alle fysieke yoga- en meditatie lessen, workshops, coaching-sessies, soundhealings en massages in de studio en op locatie gecanceld. Zodra er weer meer zicht is op verandering van deze maatregel zal ik dit uiteraard laten weten via social media, de nieuwsbrief en hier op de website. Tot die tijd kun je als alternatief online lessen volgen, die je kunt vinden op de Online Membership pagina.

Op deze pagina vind je ook 'losse lessen' die je kunt volgen, dus je bent niet verplicht om member te zijn om mee te kunnen doen.

Blijf gezond, blijf bewegen, blijf voelen en vertrouwen. Graag neem ik je mee naar het licht. Hopelijk tot heel snel op de mat!

Liefs,Massage-Homepage