YOGA

Nieuwe lessen vanaf 14 september 2020

Boek hier je Yoga of Meditatieles

  • 14-09-2020Hatha Yoga

  • 16-09-2020Vinyasa Yoga

  • 19-09-2020Meditatieve wandeling

  • 21-09-2020Yin Yoga

Laden...

 

Welkom in de Studio van Yoga Gwen

Lieve Yogi,

Wat fijn dat je er bent! Dat je hier terecht bent gekomen, is waarschijnlijk omdat je behoefte hebt aan rust en ontspanning, en/of het openen, sterker maken en flexibeler maken van jouw prachtige unieke lichaam. Klopt dat?!

Fantastisch! Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

START NIEUWE REEKS YOGA EN MEDITATIE
Vanaf 14 september start ik met een gloednieuw programma Yoga en Meditatie! De yogalessen die ik aanbied zullen online via ZOOM doorgaan met de mogelijkheid om ze fysiek bij te wonen bij mij thuis (max. 4 personen). Op zaterdag doen we een meditatieve wandeling aan de Grote Nete, vanaf de Dreef in Booischot.

Dit jaar gaan we het een beetje anders doen. (Want alles is een beetje anders, niet waar?)

SOORTEN YOGA-LESSEN
Op maandagen doen we een ‘Mellow Monday’-sessie met de ene week een relaxte Hatha yoga- en de andere week een ontspannen Yin Yoga-les. Beide vormen van yoga voor zowel de beginnende als de ervaren yogi.

Op woensdagen doen we een ‘Empower Wednesday’-sessie, waarbij we een dynamische vorm van yoga gaan doen voor het versterken van lichaam en geest. Dit is een mix van Ashtanga Yoga en Vinyasa flow. Enige ervaring is gewenst voor deze les.

Op zaterdag doen we een 'Sweet Saturday'-sessie, waarbij we verbinden met de natuur en onszelf. Tijdens deze sessie wandelen we samen mindful langs de grote Nete, vanaf de Dreef in Booischot, waar we samen een begeleide meditatie doen. De begeleide meditatie kun je zelf beluisteren met je telefoon en oordopjes. Hierbij vinden we de stilte en verbinding in onszelf. Iedereen is welkom om mee te wandelen (max. 15 personen)

AANMELDEN LESSEN
Om de Yoga mee te kunnen doen, dien je je aan te melden via het boekingssysteem. Voor de online lessen krijg je de link krijgt van ZOOM om de sessie te kunnen volgen. Na de les krijg je een link naar de ZOOM-les per e-mail opgestuurd, zodat je hem later op je eigen tijd nog eens terug kunt kijken en kunt volgen. Ook de meditatieve wandeling kun je boeken via het boekingssysteem. Na de les krijg je de meditatie per mail toegestuurd.

PRIJS LOSSE LES
Zowel een online yogales als wandelmeditatie kost €15,- per les. Dit betaal je online bij het aanmelden van je les.

BEURTENKAART
Weet je al dat je dit seizoen zeker 10 lessen wilt volgen? Dan is het voordeliger om een 10-beurtenkaart te kopen. Deze kost €125,- en is te gebruiken voor zowel de online als offline lessen. Als je een beurtenkaart hebt aangeschaft, krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken bij het boeken van je les.

SISTERHOOD MEMBERS
Leden van het Sisterhood-membership krijgen per week één les naar keuze gratis. Hiervoor krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken bij het boeken van favoriete les. Daarnaast krijg je als Sister ook elke week de online begeleide meditatie gratis!

Verder krijg je toegang tot de bondgenoten Facebookgroep, de online inspratie-bibliotheek, wekelijkse start-up meetings en een maandelijkse Masterclass met verschillende onderwerpen omtrent zelf-ontwikkeling. Je bent (tot deze maand) al lid van het Sisterhood Membership v.a. €33,- per maand.

Kijk op www.dagdromer.com voor meer informatie over het Sisterhood Memberhsip!.

Ik kijk er nu alweer enorm naar uit om met jou te verbinden, om samen te verdiepen, vertragen, versterken.

Veel liefs,

Yoga Gwen