YOGA

Ben jij klaar voor energieker en fitter lichaam en een ontspannen geest?

Welkom in de Studio van Yoga Gwen


Welkom lieve Yogi, wat fijn dat je er bent!

Dat je hier terecht bent gekomen, is waarschijnlijk omdat je behoefte hebt aan rust en ontspanning, en/of het openen, sterker maken en flexibeler maken van jouw prachtige unieke lichaam. Klopt dat?!

Fantastisch! Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

ONLINE YOGA EN MEDITATIE
Helaas is het nu vanwege de COVID-maatregelen even niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen voor Yoga en Meditatielessen. Gelukkig bestaat er internet en kunnen we online nog wel met elkaar verbinden. Met liefde en zorg deel ik ontspannen Yin Yoga, Activerende Yang Yoga en verdiepende Meditaties met je, die je op elk moment van de dag kunt volgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je een les aangeschaft, dan heb je deze voor altijd en deze kun je zo vaak herhalen als je maar wilt. Ook kun je de les pauzeren of terugspoelen, zodat je het op je eigen tempo kan volgen. Fijn hè.

BEURTENKAART
Weet je al dat je zeker 10 lessen wilt volgen? Dan is het voordeliger om een 10-beurtenkaart te kopen. Deze kost €125,- en is te gebruiken voor zowel de Yoga als Meditatie lessen. Als je een beurtenkaart hebt aangeschaft, krijg je een unieke kortingscode die je kunt gebruiken bij het aanschaffen van je les.