Workshops

  • 14-11-2019Open je hart - ceremonie

  • 21-11-2019Intuïtieve Dansavond

  • 05-12-2019Kleding Swap - Vrouwencirkel

Energetisch_beschermen01

'Open je hart' - Cacao Ceremonie


  • 19:00-22:00
‘Open je hart’ - Ceremonie

Cacao + mantra + Yin yoga + Soundhealing

Kom genieten van een magische, traditionele cacao-ceremonie op 14 november van 19:00 - 22:00 uur in de Cohibar in Heist-op-den-Berg.

Tijdens deze ceremonie drinken we rauwe, biologische, warme cacao wat een zeer verwarmend gevoel geeft. Hiermee kom je in een staat van zijn waarin je hart makkelijk opent en je beter kunt luisteren naar de stem in je hart. Ook kom je in een staat van ontspanning en meer aanwezigheid in het moment.

De combinatie van cacao met mantra’s en traditionele medicijn-liederen schept een gevoel van verbinding met elkaar en alles en iedereen. Hierna smelten we weg in zalige, hart-openende Yin-yoga poses die ondersteund worden met de trillingen en geluiden van de klankschalen en oer-instrumenten, waardoor we nog dieper kunnen gaan in onszelf.

De traditie van de cacaoceremonies heeft zijn wortels in Midden- en Zuid-Amerika en leeft nog steeds in de cultuur van inheemse stammen in deze regio's. Omdat heilige cacao-ceremonies tegenwoordig erg populair worden, kunnen we deze beweging alleen maar aanmoedigen, omdat deze ceremonies allemaal gaan over het opnieuw verbinden van onze aard met de aarde, maar ook over ‘opening van het hart’ en opnieuw verbinden met de mensen om je heen. Cacao staat bekend als een geneeskrachtige genezende geest voor het menselijk hart, omdat het (in zijn pure, onbewerkte vorm) de kwaliteiten van verbinding, waarheid en harmonie in ons versterkt.

De kosten voor deze transformatie-reis zijn slechts €50,- euro voor de hele avond, incl. cacao.

Karma-yogi-prijs: €35,- beperkt en in overleg mogelijk. (stuur een mailtje waarom jij er graag bij wilt zijn en waarom het voor jou lastig is om de normale prijs de betalen en wellicht kan ik je helpen.)

Intuïtieve Dansavond


  • 19:00-21:00

Intuïtieve dansavond

'Dans met je hart en je voeten zullen volgen'

We weten allemaal hoe belangrijk het is om te blijven bewegen, om niet vast te roesten en het lichaam soepel te houden, zodat we in ons dagelijks leven goed kunnen functioneren. Elk lichaam is uniek en elk lichaam heeft andere behoeftes als het gaat om beweging. Door mindful te bewegen met het aandacht in het lichaam gekeerd leren we goed voelen wat het lichaam nodig heeft. Tijdens de intuïtieve dansavond zal je worden begeleid om te leren voelen wat jouw unieke prachtige lichaam nodig heeft.


Onder begeleiding van muziek word je uitgenodigd om op jouw eigen manier te gaan bewegen, waardoor zowel jouw fysieke lichaam, als energetische lichaam kan worden geopend. De muziek kan bepaalde bewegingen stimuleren en energie opwekken of je juist uitnodigen om wat meer naar binnen te keren. Alles mag en niets moet.

Deze vorm van bewegen is een prachtige reis naar binnen, met expressie naar buiten, waarna je je als herboren zult voelen en een diepe connectie met je zelf zult ervaren.

Deze workshop is geschikt voor elk niveau en er is geen bepaalde ervaring voor nodig om mee te kunnen doen.