1-op-1 Retraite

 

“ZEN met YOGAGWEN”

Trek je terug, kom thuis bij jezelf en laat je volledig onderdompelen in rust, ontspanning en plezier

Ervaar de kracht van thuiskomen in je eigen lichaam

  “Je hoeft alleen maar te ZIJN”

– 

Je leeft in een gehaaste wereld en je hebt het altijd druk.

Je hebt genoeg van het gehaast en verlangt naar rust.

Vertragen. Doen waar jij zin in hebt. Of zelfs helemaal niks.

Lanterfanten noem ik dat. Op je gemak lanterfanten…

 

“Door te vertragen ontstaat er ruimte om meer verbondenheid te voelen met je lichaam, met je omgeving, met de natuur en alles en iedereen om je heen.”

– Yoga Gwen

Koningin Lanterfanten

De kunst van het niets doen…

“Hoe ben jij altijd zo ZEN, Gwen?”

Deze vraag kreeg ik van een vriendin. Mijn antwoord: ‘Ik ben heus niet altijd ‘ZEN’, maar ik heb het ‘Lanterfanten’ wel tot een kunst verheven. Ik ben heel goed in niks MOETEN doen. Hierdoor ervaar ik rust en ruimte in mijn dagelijks leven.

Lanterfanten zorgt ervoor dat de ruis verdwijnt, zodat ik helder kan voelen en dicht bij mezelf kom.

Het wakkert mijn creatieve energie aan, zodat ik veel goede ideeën krijg en deze vanuit flow tot uiting kan brengen.

Zo doe ik de dagelijkse dingen niet omdat het moet, maar met plezier, omdat ik er heel veel zin in heb om te doen!

 

 

Het roer om

Van Bankier naar Yogadocent

Hoe een burn-out als zegen uit de hemel kwam

Voordat Gwen yogales gaf, had zij een goedbetaalde baan als zakelijk adviseur bij een grote Nederlandse bank. Ze had het altijd druk en ze was altijd bezig. 

Naast haar veeleisende baan had ze een druk sociaal leven en veel uiteenlopende, tijdrovende hobby’s. Er was dus weinig tijd voor rust en ze ging vaak over haar grenzen heen.

In mei 2014 veranderde alles. De drukte eiste haar tol met een burn-out tot gevolg. Gwen werd letterlijk tot stilstand geroepen door haar lichaam. Ze kon niet meer, ze was op.

Ze besloot om het roer om te gooien, alles achter zich te laten en alleen met haar backpack door Azië te trekken. Tijdens deze intense reizen heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om te vertragen en af en toe even helemaal niets te doen.

“Op reis leefde ik heel basic, in de natuur, met weinig luxe.

Ik hoefde niets te doen en nam elke dag zoals ze kwam.

Hierdoor kreeg ik de klop van het bestaan terug te pakken en voelde ik mij weer volledig opgeladen en terug bij mezelf.”

 

Op deze foto is Gwen in 2015 aan het lanterfanten, voor haar bamboe hutje op het strand, op het eiland Koh Lanta, in Thailand. 

Heb jij behoefte aan rust?

Voel je lichamelijke spanningen en zou je graag je lichaam leren ontspannen?

Ben je toe aan een dag helemaal speciaal voor jou, gericht op jouw transformatie?

Ben jij klaar om geïnspireerd te worden hoe jij vrij, gezond en gelukkig kunt leven?

Gun jezelf me-time en wordt ZEN met Yoga Gwen

Waar heb jij nu behoefte aan? 

Kom volledig tot rust en bij jezelf met yoga, meditatie, een deugd-doende massage, creatieve mindset-workshops, een soundhealing, stilte-wandeling, mantra’s, ceremonies en intuïtieve dans. Voed jezelf met heerlijke, gezonde en voedende maaltijden en voel je weer als herboren. 

Yoga & Meditatie

 Zink in je lichaam met fijne Yoga poses. Leer te voelen wat er in je lichaam gebeurd, door bewust te bewegen op de flow van je ademhaling. Yoga betekent ‘Union’.

De yoga-poses, of ‘asana’s’ helpen om je lichaam te openen, flexibel te maken en te versterken. Hierdoor is het lichaam gezonder, maar is het ook makkelijker om een lange tijd stil te zitten, om te kunnen mediteren.

Door te mediteren kom je tot rust en maak je verbinding met jezelf, met je ZIEL.

Mantra & Dans

Mantra’s zingen heeft een diepe meditatieve werking en is zeer bevrijdend voor de stem. Door het herhaaldelijk chanten van helende klanken, verhoog je je vibratie en is er geen ruimte voor gedachtes. Je voelt je ook automatisch goed als je zingt, alsof je je innerlijke glimlach aanwakkert. 

Dansen heeft een zelfde soort werking op je lichaam en geest. Door intuitief te bewegen op muziek, kun je jezelf bevrijden van blokkades op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Hierna voel je je los, vrij en als nieuw. 

 

Massage & Soundhealing

Aanraking is een primaire levensbehoefte van de mens. Dit begint al zodra we geboren worden. Huid-op-huid contact van baby en moeder is cruciaal en zorgt voor hechting, veiligheid en geborgenheid. Ook als volwassen mensen hebben wij behoefte aan huid-op-huid contact. Een massage zorgt voor ontspanning en welzijn van lichaam en geest.

Laat je onderdompelen in de rustgevende klanken en vibraties van de Tibetaanse klankschalen en andere oer-instrumenten. Dit geeft een diep gevoel van herkenning en thuiskomen. De trillingen stimuleren het zelf helend vermogen van het lichaam en kalmeren het zenuwstelsel.

Creatieve workshops

Door in het innerlijke kind in jezelf aan te wakkeren, kun je op spelende wijze ontdekken wat je onderbewustzijn je te vertellen heeft. Op een creatieve manier gaan we onszelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en gooien we alle remmen los om zo volledig te gaan stralen.

Zij gingen je voor

  

Review Kim

Wauw! 3 dagen onder de liefde van Gwen, mee-dobberen in een zo liefdevol, mooi en raak programma, wat in een mega natuurlijke flow precies het allerbeste op het beste moment is!

Gwen you inspire! Mega dankbaar, Namasté. XXX

Kim

Review Anouk

Lieve Gwen, wat ben ik waanzinnig trots op jou. Ik heb dit weekend zoveel van de echte Gwen gezien en gevoeld.

Ik heb op een diep niveau verbinding met mijn hart, met mijn ziel en met de groep gemaakt.

Dankjewel voor het mogelijk maken van deze verbinding. Dankjewel voor het leven van je levensmissie. Namasté <3 Liefs

Anouk

Review Annelies

Fantastische yoga, krachtige duiding, heerlijke massage, muziek en warmte, geweldig kracht mantra zingen, lekker eten. Een geweldig weekend. Met liefde en toewijding georganiseerd door dit team. Dank!

Annelies

Review Veerle

Eigenlijk zijn er geen woorden voor dit weekend. Van het eerste tot het laatste moment voelde ik zoveel verbinding en liefde.

Ik vind dat je dit weekend op zo’n mooie manier hebt begeleid. De workshops op zich waren allen boeiend en diepgaand. De babbels tussenin heerlijk.

Het heeft veel bij me losgemaakt. Ik vond het fijn dat ondanks het proces dat bij me loskwam en wat voor veel lichamelijk ongemak zorgde, ik kon meedoen op mijn ritme of ervoor kon kiezen om dingen niet mee te doen.

Ik heb veel steun van de groep ervaren. Ik ben heel dankbaar.

Veerle

Review Maayke

Dit was veel meer dan een yogaweekend. Een echte change of mindset.

Even de wereld uit en 100% jezelf aan. Ik zou het iedereen aanraden! Elke dag leer je meer over jezelf en over de ander.

Daarnaast ook veel gelachen met super lieve mensen. Een weekend om niet te vergeten

Maayke

Review Marian

Lieve Gwen, dit was een ongelooflijk heerlijk weekend. Je hebt zoveel prachtige mensen bij elkaar gebracht op deze fantastische locatie.

Ik heb alle mensen zien veranderen. Het was net of er donkere schillen afgepeld zijn.

Je hebt echt het licht verspreid en de trilling verhoogd. Deze zal als een steen in het water over de wereld golven.

Ik hou van je en ben zo ongelooflijk trots op je. Mama

Marian

Review Elizabeth

Wat een prachtig weekend.

Heerlijk onthaast met gelijkgestemden onder de rustgevende begeleiding van Gwen.

Prachtige nieuwe inzichten, ontspannende yoga, inspirerende verhalen en dat alles heerlijk in de buitenlucht op een prachtig landgoed.

Gwen, bedankt voor het organiseren van dit magische weekend. Het is heerlijk om te ‘lanterfanten’ onder begeleiding van jouw energie en die van het team dat je om je heen hebt verzameld. Wat een fijne balans tussen yoga, innerlijk werk, creativiteit en gewoon zijn.

Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan niet wachten tot het volgende weekend! <3 Ga zo door! Dikke kus, Lies, X

Elizabeth

Review Sabine

Een zeer liefdevol weekend vol verbinding, creatie en inspiratie. 

Ik voelde me meteen thuis en heb enorm veel liefde ontvangen van iedereen. 

Het was een gevoel van thuiskomen in jezelf. 

Bedankt <3

Sabine

Review Ann

Ik voel me verlicht.

Het was heerlijk om mijn licht met andere gelijkgestemden te kunnen delen. Het was heerlijk om uit de dagelijkse sleur, maar vooral uit de strakke routine te mogen komen en echt je tijd te nemen om te ‘lanterfanten’. Het was een zalig weekend. Ik zou het direct over doen. Ik ben Gwen en haar team ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten mogen mee te maken en gaat ‘with the flow’. Ook de vriendschappen die zijn ontstaan tussen de verschillende mensen hebben me ontzettend deugd gedaan. De dagen liepen als vanzelf, zelfs zonder draaiboek. 

Ann

“Wij zijn hier op Aarde om te leren en te groeien, om te spelen en te ontdekken, om te creëren en te delen en zeker om te genieten van wat het leven ons te bieden heeft!” – Yoga Gwen

Wie is Gwen

Yoga Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatiedocente met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en gelooft dat elk lichaam uniek is. Ze tuned in op de energie van de groep en voelt waar er op dat moment behoefte aan is. Zo zijn haar lessen zeer gepersonaliseerd.

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze al duizenden harten geïnspireerd om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand. 

Op reis laat ze zichzelf ook graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing, bij de beste teachers van de wereld. 

Hier zie je enkele ervaringen met Yoga Gwen:

“Ik voel dat het mijn missie is om mensen de informeren en inspireren over de weg naar het licht. Door zelf mijn licht fel te laten schijnen, wakker ik het licht aan in de harten van de mensen die ik tegenkom op mijn levenslange reis naar zelf-ontplooiing.”

– Yoga Gwen

Complete 1-op-1 dagretraite

Een hele dag herbronnen:(Z 

 

 • Een Transformatie-reis waar je als herboren uit zult komen; (onbetaalbaar)
 • Een onvergetelijke dag met Gwen in high vibe alignment; (onbetaalbaar)
 • Een hele dag speciaal voor jou met (ontspannen) activiteiten; (t.w.v. 999,-)
 • Een prachtige locatie met een bijzondere energie;
 • Een heerlijke, gezonde lunch afgestemd op jouw behoefte; (t.w.v. €66,-)
 • Hele dag door kruidenthee, gefilterd water, biologisch fruit, noten en zaden;
 • Yoga & Meditatie op het ritme van jouw lichaam. (t.w.v. €125,-)
 • Soundbath met klankschalen en/of massage (t.w.v. €250,-);
 • Creatieve mindset-coaching incl. alle materialen (t.w.v. €333,-);
 • Meditatieve wandeling in de natuur incl. coaching (t.w.v. €125,-) ;

 • Begeleide Intuïtieve dans op frequentie verhogende muziek; (t.w.v. €125,-)

 • drie transformerende ceremonies:

1. Verbindende openingsceremonie met meditatie & klankschalen

2. Cacao-ceremonie met rauwe Cacao uit het Amazonegebied 

3. Sluitingsceremonie

(De onderdelen zijn optioneel. Tijdens een telefonische afstem-sessie zullen we voelen waar er behoefte aan is. Ook ter plaatsen zullen we werken met de energie die zich aanbiedt)

Hoe anderen Gwen ervaren:

  

Lieve Gwen, 

Zo fijn om yogalessen van jou te mogen volgen. Ik voel me telkens weer licht en dankbaar. Bedankt ook om zo’n fijne vriendin te zijn. <3 Jij maakt van de wereld een betere plaats.

Kim

Lieve Gwen,

Wat een genot om hier te mogen zijn. Ik ben heel erg dankbaar voor je energie, de oefeningen en je prachtige liedje.En onze vriendschap 🙂 Dikke kus

Elizabeth

Vandaag een bijzondere dag. Op weg naar Gwen haar yogasessie had ik een enorm verlangen om getroost te voelen/worden. Langzaam rekte ik mijn lichaam en kan mijn hart openen voor het grote Universum en het troosten was voelbaar. Ook de warmte van de zon deed deugd. Dankbaar dat ik deze dag hier mocht zijn. Gewoon zijn. <3

Hille

Ik heb al verschillende soorten yoga geprobeerd en bij verschillende yogi’s. Maar Yoga Gwen is veruit de meest inspirerende. Je weet nooit wat je de volgende les mag verwachten. Een nieuw inzicht of gevoel. Ik kijk uit naar iedere les. Dankjewel! 

Tine

Niet nu? Wanneer dan wel? 

Nog zoveel nachtjes voordat Gwen 3 maanden vertrekt. Pak snel je kans!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Verbinden via Social Media
Adres:

Groenstraat 17

2221 Booischot (BE)

BTW: BE.0723.950.392