Massage & Healing

 

Kom volledig tot rust en laat je onderdompelen in een warm bad van liefdevolle, helende aanraking en klanken.

De Massages en healings gaan door op Groenstraat 17 in Booischot. Graag op voorhand een afspraak maken.

Boek je massage telefonisch

Bel naar Gwen op +32(0) 477 13 1992 voor een afspraak.
60 min = €75,- 
90 min = €111,-
Koop je in één keer 5 uur, dan betaal je €330,- (€66,- per uur)

Thaise massage

Massage met comfortabele kleding aan, op een futon, een zachte mat op de grond. Dit heeft een ontspannen werking op het fysieke- en energetische lichaam.

Je lichaam wordt zacht gerekt en gestrekt. Een soort yoga terwijl je rust.

Warme olie massage

Traditionele Ayurvedische massage uit India, met warme olie op de massage-tafel. met vloeiende bewegingen ga opzoek ga naar blokkades. 

Zeer ontspannend, verwarmend en ontgiftend.

Sound healing

De trilling van de Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten zoals de Sjamaanse drum stimuleren het zelf-helend vermogen van je lichaam.

We brengen je chakra’s in balans en je ervaart het gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Energetische healing

Dit is een combinatie van Reiki en andere healing-technieken en rituelen om energetische blokkades in je systeem te openen.

Ik leer je tevens hoe jij jezelf energetisch kunt reinigen. Je voelt je lichter, schoon en zuiver. De last valt van je schouders. 

Tijd voor jezelf

Tijdens mijn jaren lange reizen door Azië heb ik verschillende massage en healing-technieken geleerd die ik nu met liefde en passie deel in België.

Zo ging ik naar de International Thai Massage school in Chiang Mai, Thailand en leerde ik traditionele Ayurvedische massage in o.a. Rishikesh en Goa in India. Ook deed ik een opleiding Sound healing in Varkala, India. 

Combinatie van meerdere behandelingen is mogelijk tijdens één sessie. Indien je dit wenst, kies één behandeling geef aan in de notities bij je boeking met welke andere techniek je dit wilt combineren.

Twijfel je welke behandeling jij nu nodig hebt?

Plan hieronder een gratis bel-afspraak in zodat we samen kunnen bespreken wat nu het beste bij jou past en dan maken we direct telefonisch een afspraak.