MASSAGE

Welkom in de Massage-salon van Yoga Gwen


Welkom bij Yoga Gwen,

Moe? Geblesseerd? Uit balans? Of gewoon zin in ontspanning? Je bent van harte uitgenodigd om eens kennis te maken met Thaise Yoga Massage, Ayurvedische Massage en Soundhealing.

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 is het nu even niet mogelijk om een massage of soundhealing te boeken.
Zodra het veilig is, zal ik dit communiceren. De bestaande afspraken zullen dan opnieuw worden ingepland.
Bedankt voor uw begrip

Liefs,

Yoga Gwen


30 min Massage

35

60 min Massage

60

90 min Massage

80

120 min Massage

100


Massage


Thaise massage is een actieve massage met losse, katoenen kleding aan, op een mat op de grond. Met de Thaise massage werk ik op de energielijnen, oftewel de Sen-lijnen in het lichaam om blokkades te verwijderen die ontstaan door stress, fysieke pijn, geblokkeerde emoties of trauma’s. Door de energielijnen vrij te maken van blokkades kan de energie vrij stromen in het lichaam en kan het lichaam zichzelf genezen.

Dit is te vergelijken met de Chinese medicijnleer waar de energielijnen de meridianen worden genoemd en de energie wordt Chi genoemd. In de Indiase gezondheidsleer ofwel Ayurveda, noemt men de energielijnen Nadi’s en de energie is Prana. Thaise massage is te vergelijken met Yoga zonder zelf actief het lichaam te bewegen.

Met de Thaise massage worden drukpunten geraakt die de energie stimuleren om vrij te stromen. Verder worden er bewegingen gemaakt om het lichaam te rekken en te strekken waardoor de bloedsomloop bevorderd en afvalstoffen het lichaam uit worden gedreven.

Ik ben verder gespecialiseerd in extreme stretching, Ayurvedische massage, Soundhealing en therapeutische massage. Deze verschillende technieken kunnen ook gecombineerd worden in één massage.Openingstijden (enkel op afspraak)


  • 10:00 - 16:00

  • 15:00 - 19:00