Ga je mee op avontuur?

Aanmelden en betalen

Namasté kleine yogi,

Om je zomervakantie super en zen te beginnen nodig ik je graag uit voor het Kinderyoga zomerkamp. Kinderyoga is de laatste jaren steeds populairder omdat het een fijne manier is voor kinderen om zowel te bewegen en zich te ontspannen wat een positieve werking heeft op lichaam en geest.

Tijdens het Kinderyoga zomerkamp gaan we door middel van spelletjes, liedjes, yoga-oefeningen, knutselwerkjes en veel buiten spelen in de natuur een ware ontdekkingsreis maken waarbij de kinderen zichzelf in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en spelenderwijs yoga kunnen ontdekken.

Er is ruimte voor maximaal 15 kindjes zodat er persoonlijke aandacht kan worden gegeven. Doet jouw yogi graag mee? Aanmelden kan tot 1 juli 2019.

De volgende onderdelen komen tijdens het Kinderyoga zomerkamp aan bod:
- Samenwerken in harmonie
- Lichaamsbewustzijn en gezondheid
- Motorische ontwikkeling
- Ademhaling
- Het stimuleren van de zintuigen
- Aandacht en concentratie
- Ontspanning en meditatie
- Verbinding en zelfvertrouwen

Waar: GVB Booischot, Ter Laken 7, 2221 Booischot.

Tijd: 09:00 - 16:00 uur

Voor wie: Kids 6 t/m 12 jaar

Prijs: € 333,- (incl. BTW)

Aanmelden: Online, zie link hiernaast; 'aanmelden en betalen'. Zet hierbij de naam en leeftijd van je zoon/dochter en eventuele bijzonderheden.

- Opvang is mogelijk in overleg vanaf 08:00 uur en tot 18:00 uur tegen €8,- per uur. Gelieve dit door te geven bij de aanmelding. U kunt vooraf opvang online aanvragen en afrekenen via de 'producten' hiernaast in de webshop. Als u onverwachts later bent, kunt u mij berichten en betaald u €2,-/15 min. cash ter plekke.
- Lunch dient zelf te worden verzorgd. Er wordt de gehele dag gratis water en kinderthee aangeboden en tweemaal daags een gezond tussendoortjes.
- Alle attributen en yogamatten worden verzorgd door Yoga Gwen.
- Comfortabele kleding, waarin de yogi goed kan bewegen is gewenst.