Tijdens deze online transformerende beleving van 75 min. neem ik je mee op reis door al je chakra’s. Je leert wat je chakra’s zijn. Je leert herkennen als een chakra uit balans is en we doen leuke, simpele praktische oefeningen om al je chakra’s te balanceren. Ook krijg je een heerlijke chakra meditatie als gratis download cadeau! Goed gevoel gegarandeerd!

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. De ongemakken die jij ervaart in het leven komen voort uit een blokkade in je systeem, zodat de energie niet vrij meer kan stromen. Je zit vast. Letterlijk! 

Ziektes, pijn, rusteloosheid, het gevoel te moeten vluchten of vechten ontstaat uit de constante stress waarin jij je bevindt. Onzekerheid, verdriet, boosheid, angst zijn dagelijkse emoties en dit wil je niet langer meer. Je wilt je weer goed voelen! Toch?! Het is nu tijd voor verandering. 

Ik ben Yoga Gwen, Chakra expert, Spiritueel coach en Energetisch Healer. Ik weet uit eigen ervaring, na een burn-out en vele trauma-heling, hoe krachtig en transformerend het is om te BEGRIJPEN hoe het chakra systeem werkt.

Ik heb al duizenden mensen overal in de wereld mogen begeleiden naar de rust en stilte in zichzelf en het balanceren van hun chakra’s. 

Door te begrijpen hoe jouw chakra systeem werkt, kun je leren hoe je jouw zenuwstelsel terug in balans brengt, zodat weer rust en vrede ervaart. Je voelt je weer fit en vitaal, zodat je weer kunt creëren en genieten. Doen wat je het liefste doet! 

Door de combinatie van kennis en praktische oefeningen, die je dagelijks zelf kunt doen, ontstaat er een shift in je bewustzijn. Dat is waar de transformatie plaatsvindt en je niet langer vastzit in de constante stress. 

Je begrijpt waarom je voelt wat je voelt en weet wat je kunt doen om je weer beter te voelen. Uiteindelijk willen we toch allemaal gelukkig zijn en vrij door het leven kunnen bewegen. 

Vanuit deze rust en balans, vind je de kracht en vitaliteit om jouw droom-leven te realiseren. Verbonden met jezelf, je prachtige lichaam, met je geliefden, met alles en iedereen om je heen. 

De Chakra cursus was iets om elke week naar uit te kijken! Een moment van ‘ZIJN’, delen, creëren. Waar iedereen zichzelf was en we toch als groep op pad gingen onder begeleiding van Gwen. Heel puur en authentiek. Dank je wel Gwen!

Katleen

Bedankt voor de fantastische reis samen! Heb er veel van bijgeleerd. Ik zit vol nieuwe moed en energie om verder te gaan. Dankzij de cursus, de groep en Gwen! Humanity is beautiful. Hartelijk dank en hopelijk tot snel.

Sofia

Elke les was een andere ervaring en belevenis. Soms best intens. Ik had ook het gevoel dat elke les deugd deed en ik voelde me steeds “lichter” na elke les. Ik waardeer Gwen haar openheid en oprechtheid enorm. Je voelt jouw missie om te delen en te helen. Het was een hele fijne reis in een fijne, veilige groep.

Evi