Yoga en Meditatie @Cohibar Najaar 2019

Welkom bij Yoga Gwen in de CohibarNamasté, welkom bij Yoga Gwen!

Dit najaar starten er twee reeksen van elk zeven weken traditionele Yang Yoga, Yin Yoga & begeleide Meditatie in de Cohibar, Bergstraat 14, Heist-op-den-Berg. Tijdens mijn reizen door Azië ben ik geïnspireerd door de Oosterse filosofie waardoor mijn focus ligt in de continue zoektocht naar balans tussen Yin & Yang. 

Reeks 1: 9 september t/m 23 oktober 2019
Reeks 2: 4 november t/m 18 december 2019

Graag onderzoek ik met jou hoe jij deze balans ook in je leven kunt (terug)brengen. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de yoga en meditatie dit seizoen en direct je voordelige beurten-kaarten aanschaffen. Hiermee sta je automatisch aangemeld voor jouw favoriete les.  

“Yoga is als muziek. Het ritme van het lichaam, de melodie van de gedachten en de harmonie van ziel creëeren de symfonie van het leven”. - B.K.S. Iyengar. Beurten kaarten Yoga

Koop hier de beste Yoga en Meditatie benodigdheden

Heb je nog geen yoga-mat? Of schuif je steeds uit op jouw matje? Een goede yogamat is zeer belangrijk! Je gaat toch ook niet hard lopen op slechte schoenen?

Speciaal voor jou heb ik mijn favoriete yoga en meditatieproducten op een rijtje gezet. Heb jij nog iets nodig om de yoga lessen te kunnen volgen?

Mis je nog iets in het assortiment, of wil je graag advies? Laat het mij weten, stuur me gerust een mailtje naar info@yogagwen.com!

Praktische zaken en voorwaarden

Neem je eigen matje en benodigdheden mee voor de yoga, en/of kussentje voor de meditatie, heb je die nog niet? Check de shop voor mijn favoriete producten.

Zorg dat je een kwartier voor de les aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen, maar wacht stilletjes voor de gordijnen, als er nog een les bezig is.

Doe comfortabele kleding aan, neem een handdoekje en een flesje water mee. Er is thee en water aanwezig voor na de les.

7-beurten kaart reeks 2
De beurten kaarten voor de yoga en zijn gekoppeld aan een bepaalde les in de week. Hierbij meld jij je automatisch aan voor de reeks van 7 lessen op die dag. Binnen de 7 weken mag je in overleg één keer een les inhalen op een andere dag. Meldt je dan wel 24 uur vóór de les begint af, anders wordt je les toch afgeschreven. Een beurten kaart is persoonsgebonden en kan niet worden gedeeld met een andere yogi.

Yogales drop-in
Gewoon een keer een yogalesje volgen om te proberen? Dat kan! In elke groep is er (beperkte) ruimte zijn voor yogi's die een drop-in yogales willen volgen. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan minimaal 2 uur voor de les aan via het boekingssysteem hierboven.

Meditatieles drop-in
Mediteren kun je leren. Voor de drop-in meditatielessen kun je je aanmelden via het boekingssysteem hierboven.