About Gwen

Wie is GwenDe drang naar persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie is bij Gwen met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan is zij al bezig met de vraag ‘Waarom zijn wij hier op aarde?’, oftewel, ‘The big WHY?’. Met een moeder en grootouders als natuurgidsen en vervend yogaliefhebbers is Gwen al vroeg meegenomen naar spirituele festivals en tochten door de natuur, waarbij de connectie met onze Moeder Aarde sterk is gehecht. Met de voeten in de aarde en het hoofd in de lucht is er een sterk gevoel van connectie met alles en iedereen om ons heen.

Deze ‘Big Why’ is nooit helemaal verdwenen, maar is iets meer op de achtergrond komen te staan tijdens haar studie Commerciële Economie en Bedrijfseconomie en haar carrière als marketeer en bankier bij een aantal grote firma’s. In deze tijd beoefende ze wel veel yoga om het stress-level in bedwang te houden en is ze altijd bezig geweest met het behouden van een gezonde levensstijl van zowel haarzelf als de mensen om haar heen.

In 2014 nam de grote vraag toch weer de overhand, toen Gwen besloot door een burn-out om haar succesvolle baan als Top-talent en Account-manager Zakelijke Relaties bij een grote Nederlandse bank op te zeggen om met een rugzak alleen door Azië en Afrika te trekken. Hier volgde zij in bijna vier jaar tijd verschillende intensieve yoga-retreats en yoga- en massage-opleidingen in onder andere; Sri Lanka, de Filippijnen, Bali, Thailand en India. Hierdoor is zij nu 500+ uur Yoga Alliance gecertificeerde Yoga Teacher en gecertificeerde Thaise massage beoefenaar. Tijdens de reis geeft ze overal waar ze aan land komt yogalessen en massages in zowel luxe retreat centers of gewoon op het strand op donatie-basis.

Gwen voelt dat het haar missie is om mensen te inspireren om het allerbeste uit zichzelf te halen, zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken in het hebben van een gezond, gelukkig en vredig leven.

“Exploring the extremes to find the middle way”

Ervaringen met GwenMaarten de Haes schreef op 03-09-2019:
  "Enkele maanden geleden kwam ik toevallig een flyer tegen van yoga gwen, ik dacht: Hey, dat wil ik eens proberen! Ik ga dat gewoon doen,eens kijken of het iets voor mij is!

Ik was net aan mijn herstel begonnen na een zware depressie, ik was mezelf totaal verloren, ik wist niet meer wie ik was of waar ik voor stond. Ik heb een paar maanden de meditatie gevolgd waar Gwen mij heeft geleerd mezelf terug graag te zien, daarvoor zal ik haar eeuwig dankbaar zijn!😍👍en hoe kan ik mijn dankbaarheid beter uiten dan door hier een berichtje achter te laten!

Nu met de start van het nieuwe seizoen heb ik ook de yin yoga eens geprobeerd, aangezien mijn levensstijl tijdens mijn depressie niet echt goed was voor mijn lichaam... da's een understatement... draag ik daar nu wel de gevolgen van, maar dankzij Yoga Gwen wil ik terug de beste versie van mezelf worden, geestelijk,... en ook lichamelijk. Ook al gaat het in kleine stapjes, ik geloof dat het kan! Het was echt een leuke ervaring,ik merkte direct dat dit is wat mijn lichaam nodig heeft! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zal dus terug wekelijks van de partij zijn, niet enkel voor de meditatie maar ook voor de Yin yoga! Ik raad alle mensen aan om het eens te proberen, misschien is het ook iets voor jouw! Gewoon doen!"


Marian Duijve Schreef op 21-02-2019:
"Gwen geeft op een heel mooie natuurlijke manier les met respect en aandacht voor elke leerling. Ze begint en eindigt al haar lessen op dezelfde manier wat een prettige structuur geeft. Als ze je rustig uit de shavasana haalt met haar ukulele is dat een cadeautje."


Emese Simon schreef op 29-05-2019:
"Gwen is een heel lieve geweldige yoga teacher, zij heeft heel veel ervaring, ik heb dat direct gevoeld al op de eerste yoga les. Meditatie wou ik altijd proberen, en zij geeft prachtige begeleide meditatie lessen, ik ben heel blij dat ik daarmee begonnen ben. Zij praat van haar hart, en meditatie helpt enorm om tot rust te komen. Zeker een aanrader de yoga en de meditatie ook. ❤️"